فرانسیس هانت چگونه در ده درصدی ها باشیم

با سلام خدمت دوست داران بازار های فارکس و ارز دیجیتال و همراهان ما در گوگل فارکس! همانطور که می دانید ما برای شما عزیزان همیشه سعی کردیم بهترین هارا فراهم کنیم تا شما را همیشه سبز و پر سود ببینیم! یکی از برنامه های همیشگی ما مصاحبه با تریدر های موفق است، دوباره در خدمت شما هستیم اینبار با فرانسیس هانت در رابطه با چگونه در اقلیت ده درصدی در سود باشیم؟

مصاحبه با فرانسیس هانت

درود بر همراهان همیشگی گوگل فارکس، بار دیگر در خدمات شما عزیزان هستیم با یک قسمت دیگر از برنامه مصاحبه با تریدر های موفق، در این قسمت با فرانسیس هانت در سری برنامه های یوتیوبی UKspreadbetting همراه هستیم با بررسی این موضوع که 90 درصد معامله گران سرمایه خود را از دست می دهند! پس ما باید چه راهکار ها و استراتژی هایی را به کار ببریم تا جزو ده درصد برنده باشیم؟ فرانسیس یکی از نکته های مهم و خلاصه و مفید را در این رابطه در اختیار ما قرار می دهد.

90 درصد معامله گران پول خود را از دست می دهند! چگونه در 10درصدی ها باشیم؟

Francis Hunt

فرانسیس در ابتدا گفت(همانطور که در جریان هستید بازار های مالی، بازار های بسیار گسترده ای هستند و در تمام سرتاسر کره زمین شناخته شده و محبوب هستند، بیابید با یک مثال این موضوع را بهتر متوجه شویم، شما در بازی هندبال شانس موفقیت بیشتری دارید زیرا این بازی محبوبیت فرا جهانی ندارد و رقبای کمتری وجود دارند.

اما در ورزش قوتبال به عنوان محبوب ترین ورزش جهان اینگونه نیست و تلاش و پشتکار و مطالعه عادی برای موفقیت در این زمینه کافی نیست پس با این حساب در بازار مالی مثل فارکس که از امریکا تا خاوردور مشتاقان فراوانی دارد معمولی بودن شما را به راحتی در 90 درصد قرار می دهد.)

اما فرانسیس در ادامه یک خبر خوب نیز به ما می دهد(شاید با این آمار 90 به 10 با خود فکر کنید این یک بازار منحصر برای افراد باهوش است و ما شانسی در آن نداریم، من منکر نیاز به هوش برای تحلیل و موفقیت در این بازار نیستم و اتفاقا هوش هیجانی برای این بازار مانند اکسیر جادویی عمل میکند اما هوش تمام چیزی نیست که شمارا در ده درصد قرار می دهد، در واقع افراد باهوش بسیاری هستند که در 90 درصد قرار می گیرند.)

فرانسیس سپس درباره سیستم پاداش ریسک صحبت می کند و در این باره می گوید(باید بپذیرید که ضرر ها بخشی از بازی هستند و با مدیریت پول صحیح پیشبینی تمام این ضرر های احتمالی را بکنید تا به مشکل نخورید و مطمعن باشید که سیستم پاداش ریسک اگر به طور صحیح انجام شود سود را بیشتر از چیزی که تصور بکنید به شما پیس می دهد،

این سیستم کارایی خود را از آنجا می گیرید که بخش اعظمی از مردم به دلیل تفکر منطبق بر احساساتی که دارند وارد این بازی ریسک نمی شوند و بخش عظیمی از افراد باهوش نیز به دلیل قدرت تحلیل بالایی که دارند شروع به تجزیه و تحلیل سناریو های مختلف در ذهن خود خواهند کرد و محافظه کارانه وارد این بازی نمی شوند و آن ها نیز کنار می روند و این دقیقا بازی شماست )

(صحبت از احساسات و هیجانات در بازار شد، به شما پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به مقاله ما در باب روانشناسی کنترل هیجانات در معاملات داشته باشید.)

اما یک ضرر چگونه مانند باتلاق مارا در خود فرو میبرد؟ فرانسیس در این باره می گوید(شما از نظر احساسی به دریافت اندکی پاسخ منفی واکنش نشان می‌دهید. این موضوع، نردبان بازیابی نامیده می‌شود.ضرر بزرگتر را در نظر بگیرید: فرض کنید شما پانزده یا بیست درصد ضرر می‌کنید و سپس فکر می‌کنید “لعنتی، می‌خواهم به جایی که بودم برگردم.” برای این کار، باید 25 درصد سود کنید تا دوباره معامله بزرگتری انجام دهید. شما مطمئن هستید که این بار حق با شماست.

شما نمی‌توانید با این ذهنیت کنار بیایید. این موضوع، مانند یک ناهماهنگی شناختی است. ناهماهنگی شناختی باعث می‌شود که شما نیاز داشته باشید به جایی که قبلاً بودید برگردید. اما اکنون، خودتان را به عنوان “خود کوچک‌تر” می‌بینید که توسط این تعادل دیکته می‌شود و بعد، شما را تحت فشار قرار می‌دهد.)

حالا که صحبت از نردبان بازیابی شد بیایید باهم بررسی کنیم که نردبان بازیابی چیست و چگونه کار می کند و چگونه باید با آن برخورد کنیم؟

نردبان بازیابی چیست؟

recovery ladder

نردبان بازیابی یک الگوی رفتاری است که در آن افراد پس از تجربه ضرر، به دنبال جبران آن ضرر از طریق معاملات بیشتر هستند. این تمایل می‌تواند منجر به ضررهای بیشتر و حتی اعتیاد به معامله شود.

مراحل نردبان بازیابی

  1. ضرر: فرد در یک معامله ضرر می‌کند.
  2. احساسات منفی: فرد احساسات منفی مانند ترس، خشم و ناامیدی را تجربه می‌کند.
  3. میل به جبران: فرد به دنبال جبران ضرر خود از طریق معاملات بیشتر است.
  4. معاملات پرخطر: فرد برای جبران ضرر خود، معاملات پرخطرتر انجام می‌دهد.
  5. ضرر بیشتر: فرد در معاملات پرخطر خود ضرر بیشتری می‌کند.
  6. تکرار: مراحل 1 تا 5 تکرار می‌شوند.

عوامل مؤثر در نردبان بازیابی

  • اعتماد به نفس بیش از حد: افراد با اعتماد به نفس بیش از حد، بیشتر در معرض نردبان بازیابی قرار دارند.
  • عدم تحمل ضرر: افرادی که تحمل ضرر پایینی دارند، بیشتر در معرض نردبان بازیابی قرار دارند.
  • احساسات: احساسات منفی مانند ترس، خشم و ناامیدی می‌توانند فرد را به سمت نردبان بازیابی سوق دهند.

راهکارهای مقابله با نردبان بازیابی

  • ایجاد یک برنامه معاملاتی: داشتن یک برنامه معاملاتی می‌تواند به شما کمک کند تا از معاملات احساسی و پرخطر جلوگیری کنید.
  • تعیین حد ضرر: تعیین حد ضرر برای هر معامله می‌تواند به شما کمک کند تا ضرر خود را محدود کنید.
  • استراحت: پس از تجربه ضرر، به خودتان زمان بدهید تا آرام شوید و دوباره با ذهنیت شفاف به معامله بپردازید.
  • اخبار‌:همینطور شما با تعقل و تعلل در اخبار مرتبط به بازار می‌توانید در تصمیم‌گیری های خود بهتر عمل کنی و در این باره به شما مقاله تحلیل فاندامنتال فارکس را پیشنهاد می‌کنیم.
  • در صورت نیاز، از کمک متخصصان استفاده کنید: اگر در مقابله با نردبان بازیابی مشکل دارید، از کمک متخصصان روانشناسی یا مشاوران مالی استفاده کنید.

نردبان بازیابی می‌تواند یک مشکل جدی برای معامله‌گران باشد. با آگاهی از این الگو و راهکارهای مقابله با آن، می‌توانید از ضررهای بیشتر جلوگیری کنید. 

اما خود فرانسیس درباره خطر نردبان بازیابی می گوید( انتظار بازگشت به نقطه شروع، یک مارپیچ مرگبار است.

Francis Hunt

شما دوباره به دام معاملات بیش از حد می‌افتید، زیرا برای جبران ضرر و بازگشت به نقطه شروع، باید معاملات بزرگتری انجام دهید. این مفهوم “نردبان بازیابی” و “رونق” است که احتمالاً مخرب‌ترین چیزی است که در معاملات شاهد آن هستیم.فردی که حساب 10000 پوندی خود را به چند صد یا هزار پوند می‌رساند، عملاً از ضرر سنگین خود آگاه است

.نمی‌توان گفت که 91 درصد افراد در این دسته قرار می‌گیرند و همه حساب‌های خود را از 10 هزار پوند به 9 هزار پوند کاهش نمی‌دهند، اما این رویکرد با مدیریت پول به طور کلی سازگار نیست.فراموش نکنید که پاداش ریسک باید در این مورد نیز نقش اساسی داشته باشد.معامله‌گران در این شرایط، معاملاتی را انجام می‌دهند که ارزش ریسک کردن و احتمال برد آنها را ندارند.)

در پایان گفت و گو با فرانسیس نتیجه می‌گیریم که یک پارامتر مشخص و ثابت مانند هوش زیاد و پول زیاد برای ورود به اقلیت ده درصدی وجود ندارد و عوامل بسیاری مانند مدیریت مالی صحیح و استفاده از استراتژی ها و آشنایی با روانشناسی بازار و استفاده درست از راهکار‌هایی مانند سیستم پاداش ریسک و دوری از خطر هایی مانند نردبان بازیابی می‌تواند شمارا از اکثریت در ضرر دور و وارد اقلیت در سود بکند،اگر از این مصاحبه لذت بردید می‌توانید دیگر ویدئو های Francis Hunt را مشاهده کنید.

به این نوشته امتیاز دهید

آموزش رایگان صفر تا صد فارکس

آموزش رایگان فارکس از مقدماتی تا پیشرفته را با گوگل فارکس تجربه کنید و دانش و مهارت خود در معاملات را به سطح بعدی ارتقا دهید. 

تجربه ترید شما هرچه که باشد، تحلیلگران متخصص و نویسندگان ما به شما کمک می‌کنند تا با شرایط مختلف بازار و سبک‌های معاملاتی آشنا شوید و در مسیر ثابت معامله قرار بگیرید. دوره رایگان آموزش فارکس ما با توجه به سطح تجربه و دانش شما صورت می‌گیرد. بنابراین بهترین دوره آموزشی را نسبت به شرایط خود انتخاب کنید.

نظری یافت نشد !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *