رگوله چیست؟ | بروکر رگوله | پادکست آموزش فارکس

پادکست آموزش رگولیشن فارکس

به بروکرهایی که دارای مجوز معتبر از نهادهای رگولاتورهستند ؛ بروکر رگوله میگویند. یک بروکر دارای اعتبار باید فاکتور ها و شرایط استاندارد داشته باشد و حتما دارای رگوله باشد تا قیمتهای واقعی را ارائه نماید و نتواند تخلفی انجام دهد. یکی از شاخص ترین فاکتورهایی که یک بروکر معتبر باید داشته باشد ؛ نظارت توسط نهادهای مالی رگولاتور میباشد .  رگوله بودن در بالا بردن سطح امنیت مالی یک بروکر نقش بسیار مهمی دارد. تحقیق و ارزیابی اعتبار بروکرها  کار پیچیده ای نیست.  در حال حاضر  سازمانهای نظارتی مالی در سراسر دنیا وجود دارند که بروکرهای معتبر را از کمپانی های غیرقانونی متمایز و تفکیک می کنند. میبایست قبل از آنکه در یک بروکرسرمایه گذاری نمایید مطمئن شوید که آن بروکر عضو یکی از هیئت های نظارتی رگولاتور و یا یک نهاد مالی معتبر است.

ادامه مطلب را گـوش کنید :

 

آیا بروکر شما رگوله شده است؟

اگر تاکنون در بازارهای مالی مخصوصا بازار فارکس فعالیت داشته اید، حتما نام رگولیشن را شنیده اید. این مفهوم برای تریدرها و بروکر ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. زیرا بسیار شنیده می شود که بروکر X دارای رگولیشن Y می باشد. این مفهوم به بروکر ها اعتماد و اطمینان را می دهد تا کاربران بدین واسطه، جذب این مجموعه شوند.

 

رگولاتوری چیست؟ رگولیشن به چه چیزی گفته می شود؟

رگولیشن، در واقع فرآیندی تحت عنوان قانون گذاری می باشد که در آن بروکر ها برای کسب اعتبار، اقدام به دریافت آن ها می کنند. این نوع از قوانین، توسط نهاد های قانونی ایجاد می شود که به صورت مرتب و منظم، اقدام به بررسی عملکرد بروکر ها می کنند. از این رو به این نهاد ها، رگولاتور و به این قوانین، رگولاتوری گفته می شود. این نهاد ها دارای دسته بندی مختلفی می باشند و ممکن است در کشور های مختلف پراکنده باشند. از این رو بسیاری از بروکر ها تمایل دارند با دریافت این رگولاتوری ها، اعتماد بیشتری برای کاربران خود ارائه کنند تا آن ها بتوانند از خدمات این مجموعه ها، استفاده کنند.

 

انواع رگولاتوری در فارکس کدام است؟

در حال حاضر نهاد های مختلفی وجود دارند که این موضوع را بررسی می کنند. به عنوان مثال ASIC از رگولاتوری های سطح عالی بوده که توسط کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه گذاری استرالیا هدایت می شود و از معروف ترین رگولاتوری های موجود برای بروکر های فارکس می باشند. یکی دیگر از این رگولاتور ها، FCA است که تحت عنوان سازمان راهبرد امور مالی انگلستان شناخته می شود. علاوه بر این، CySEC نیز در بین رگولاتور ها وجود دارد که تحت عنوان کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس شناخته می شود و به دلیل قوانین مالیاتی آسانی که این کشور در نظر گرفته است، بروکرهای فراوانی از آن بهره می برند. در کنار این رگولاتور ها، دیگر نهاد ها نیز وجود دارند که رگولیشن هایی با سطح متوسط به حساب می آیند. IFSC از کشور بلیز، FSC of BVI از جزایر ویرجین آمریکا و FSC Mauritius نیز در شرق آفریقا از جمله این رگولاتور ها می باشند.

شما میتوانید بازار فارکس را با 15% شارژ هدیه ی اضافی شروع کنید ، جهت ثبت نام در بروکر ا مارکت کلیک نمایید.

 

 کدام بروکر رگوله است؟

به طور کلی ASIC که نهاد قانونی استرالیا است و FCA که مربوط به انگلستان است، از معروف ترین رگوله های موجود در زمینه بروکر های فارکس می باشند. با بررسی بروکرهای معتبر در زمینه فارکس، می توانیم متوجه رگولیشن های معتبر جهانی شویم.  در ادامه به بررسی رگولیشن چند بروکر محبوب ایرانیان میپردازیم:

بروکر AMarkets دارای رگوله توسط The financial Commission میباشد. بروکر فیبوگروپ، از رگوله CySEC و FSC استفاده می کند. بروکر لایت فارکس از رگوله RAFMM و CySEC بهره می برد. بروکر روبو فارکس دارای رگوله های CySEC و IFSC بوده و آلپاری نیز به FSA مجهز است.

 

رگولیشن برای ایرانیان

از آنجایی که بسیاری از بروکر های فارکس، کشور ایران را در فهرست تحریم های خود قرار داده اند، این سوال پیش می آید که آیا رگولیشن برای ایرانیان نیز مناسب است؟ در این زمینه باید اعلام کنیم که رگوله هایی که به صورت آف شور ارائه می شوند، برای ایرانیان کاربرد دارد. به عنوان مثال رگوله FCA یک رگوله سطح بالا در کشور انگلستان می باشد. این رگوله حق ارائه خدمات به کاربران ایرانی خود به دلیل تحریم ها را ندارد. از این رو این رگوله با ارائه رگولیشن های سطح پایینتر و متوسط تری، با تریدر های ایرانی کار می کند. رگوله آفشور، در واقع یک نهاد قانونی از یک کشور در کشوری دیگر می باشد. به عنوان مثال ممکن است یک رگوله از کشور انگلستان در کشور فرانسه قرار داشته باشد و از این طریق به کاربران ایرانی خود، خدمات ارائه کند. به هر نحوی، ایرانیان باید از رگوله های آفشور برای دریافت خدمات استفاده کنند.

4.8/5 - (12 امتیاز)

2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.