سامانه کدال چیست و چه کاربردی دارد؟

سامانه کدال چیست و چه کاربردی دارد؟

مسلما پاسخ به سوال کدال چیست راحت است. ولی قبل از پاسخ به این سوال، بهتر است کمی تاریخچه سایت کدال بورس یا کدال 360 را بررسی کنیم. اصلی ترین و مهم ترین هدف راه اندازی سامانه کدال چیست؟ هدف اصلی راه اندازی این سامانه، ایجاد یک پایگاه داده اطلاعات مالی شرکت های بورسی می باشد.

یعنی شرکت هایی که در بورس پذیرفته می شوند، اطلاعات اصلی شان در پایگاه داده کدال ثبت می شود. سرمایه گذاران به راحتی می توانند به اطلاعات منتشر شده از شرکت های بورسی با استفاده از سامانه کدال فارسی یا کدال افزایش سرمایه دسترسی پیدا کنند. آنها دیگر مجبور نیستند تا برای به دست آوردن اطلاعات هر شرکتی، به سایت خود شرکت مراجعه نمایند. به همین علت، ثبت نام در کدال و استفاده از کدال فرابورس یا کدال بورس برای اکثر افراد یک امر مهم به حساب می آید.

بروکر amarkets

سایت کدال چه کاربردی دارد؟

اصلی ترین کاربرد کدال چیست؟ برای بررسی کاربرد های کدال ، باید اول به مباحث بورسی اشاره کنیم. کسب سود از طریق بازار بورس، با استفاده از دو روش اصلی انجام می شود. روش اول بالا بردن قیمت نهایی سهام می باشد و روش دوم تقسیم سود نقدی شرکت مورد نظر. هر کدام از این روش ها به نحوی خاص بر روی سهام دار ها تاثیر گذار هستند. گزارش هایی که در سایت کدال بورس ثبت می شوند، می توانند قیمت نهایی سهام را تا حد بسیار زیادی افزایش دهند. البته که با استفاده از قانون پدید آورنده کدال، شرکت ها باید 10 درصد سود سالانه خود را میان سهام دار ها تقسیم نمایند.

در نتیجه سایت کدال می تواند هم برای سرمایه گذار ها و هم برای شرکت هایی که سرمایه نیاز دارند، بازدهی بالایی داشته باشد. مسئله مهمی که شما باید به آن توجه داشته باشید، این است که به اطلاعات ارائه شده در این سامانه به طور کامل دقت کنید تا در طولانی مدت با هیچ مشکل خاصی مواجه نشوید. در ضمن، سامانه کدال توسط اطلاعات خود شرکت ها اداره شده و اطلاعات را سر خود ویرایش نمی کند. در نتیجه هیچ مشکلی برای سرمایه گذاران به وجود نمی آید.

آدرس سایت کدال Codal.ir می باشد
آدرس سایت کدال Codal.ir می باشد

آدرس سامانه کدال

آدرس سایت کدال Codal.ir می باشد و شما می توانید برای ورود به این سایت، از این دامنه استفاده کنید. این دامین به شما کمک می کند تا با پروفایل خود، اطلاعات شرکت ها و قسمت های مختلف سایت دسترسی داشته باشید. هنگامی که وارد سایت میشوید مشاهده میکنید که این وبسایت دارای 3 سامانه ی زیرمجموعه است. که به ترتیب اول: تدان یا سامانه تحلیل داده های ناشران است. دوم: سامانه سنم و نظارت مکانیزه بر صندوق ها است و سوم: سامانه صدور صورت حساب ها میباشد.

سامانه کدال چیست و چه کاربردی دارد؟
ورود به سایت codal.ir

 

نحوه ی استفاده از سایت کدال

پس از ورود به سایت codal.ir از قسمت سمت راست سایت بخش « جستجوی اطلاعیه» میتوانید اطلاعات شرکت مدنظرتان را پیدا کنید. برای این کار در فیلد اول نام یا نماد شرکت را بنویسید. در فیلد «گروه اطلاعیه ها» میبایست اطلاعیه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در فیلد «نوع شرکت» بورسی یا فرابورسی را انتخاب کنید. در قسمت بعدی 76 اطلاعیه وجود دارد که انواع مختلف صورت مالی را مشاهده خواهید کرد.

در قسمت دوم میتوانید در نرخ کدال جستجو را انجام دهید. این قسمت برای جستجوی دقیق اطلاعات یک نماد است که در صورت دانستن جزئیات نماد میتوانید اطلاعیه ها را بصورت فایل اکسل یا pdf دانلود نمایید. مطابق عکس زیر:

راهنمای استفاده از سایت کدال codal.ir
راهنمای استفاده از سایت کدال codal.ir

 

ناشران بورسی چیست؟

شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که منظور از ناشران بورسی در کدال چیست؟ همه شرکت هایی که نماد آنها درون سامانه بورس ایران ثبت شده است، یک ناشر بورسی به حساب می آیند. فرقی ندارد که چه شرکتی در این زمینه فعالیت کند. هر شرکتی که به طور عمومی، نمادش در سامانه و لیست سایت کدال یا بورس ایران ثبت شده باشد، یک ناشر بورسی به حساب می آید. این شرکت ها و سازمان های مختلف، باید گزارش های مصوب سازمان بورسی را به طور کامل انتقال و گزارش دهند. از این طریق، شرکت های مختلف می توانند در سامانه بورسی باقی بمانند.

بروکر آمارکتس

امضا دیجیتال کدال چیست

راه اندازی یک امضا دیجیتال در سایت کدال، یکی از مباحثی است که افراد مختلف با آن دست و پنجه نرم می کنند. امضای دیجیتال یعنی یک جفت کلید به عنوان کلید عمومی و خصوصی در اختیار افراد مورد نظر قرار می گیرد. با استفاده از این کلید ها، مشخصات اصلی فرد نمایش داده می شود و افراد مختلف می توانند آن را بررسی کنند. این محبث، درون سیستم های مدیریت شبکه ای SSH هم خیلی زیاد دیده می شوند.

یک کلید عمومی و خصوصی در دسترس افراد قرار گرفته و مدیریت ها و اعتبار سنجی ها بر اساس همان کلید صورت می گیرند. این امضا، می تواند در سامانه سایت کدال کاربرد زیادی داشته باشد. چرا که امنیت رمز گذاری را بالا برده و می تواند الگوریتم های طراحی سایت را نیز بهبود ببخشد. در نتیجه، استفاده از این سیستم ها باعث می شود تا شما فعالیت های مد نظر خود را خیلی بهتر، سریع تر و قوی تر انجام دهید.

سامانه کدال چیست و چه کاربردی دارد؟
سوالات متداول سامانه کدال

 

سوالات متداول

+معنی کلمه ی کدال چیست؟

کلمه ی کدال مخفف عبارت Comprehensive Database Of All Listed Companies است، به معنی بانک اطلاعات جامع تمامی شرکتهای پذیرفته شده است.

+کاربرد اصلی سایت کدال چیست؟

کدال سایتی است که گزارشهای مالی شرکت‌های بورسی از طریق آن منتشر میشود و معامله گران می‌توانند این آمار را پیگیری کنند.

+آیا کدال سامانه های زیر مجموعه دارد؟

بلی. 3 زیر مجموعه ی کدال عبارتند از: 1-تدان یا سامانه تحلیل داده های ناشران 2-سامانه سنم و نظارت مکانیزه بر صندوق ها 3-سامانه صدور صورت حساب ها

+فایده ی سایت کدال چیست؟

بررسی اطلاعات شرکتهایی که در بورس پذیرفته شده اند برای سرمایه گذاری آگاهانه تر.

سامانه کدال چیست و چه کاربردی دارد؟
کاربرد اصلی سایت کدال
5/5 - (1 امتیاز)

آموزش رایگان صفر تا صد فارکس

آموزش رایگان فارکس از مقدماتی تا پیشرفته را با گوگل فارکس تجربه کنید و دانش و مهارت خود در معاملات را به سطح بعدی ارتقا دهید. 

تجربه ترید شما هرچه که باشد، تحلیلگران متخصص و نویسندگان ما به شما کمک می‌کنند تا با شرایط مختلف بازار و سبک‌های معاملاتی آشنا شوید و در مسیر ثابت معامله قرار بگیرید. دوره رایگان آموزش فارکس ما با توجه به سطح تجربه و دانش شما صورت می‌گیرد. بنابراین بهترین دوره آموزشی را نسبت به شرایط خود انتخاب کنید.

مدیریتمشاهده نوشته ها

Avatar for مدیریت

هدف کارشناسان تیم «گوگل فارکس» ، شناسایی نیاز و هدف شما معامله گران گرامی است.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *